Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hříbkovo-smetanová omáčka s těstovinami

Vděčným rychlým obědem jsou těstoviny, ke kterým v období čerstvých hřibů, můžete připravit skvělou smetanovou omáčku, která je nejen vegetariánská, ale i bezlaktózová. Pochutnají si na ní i zapřisáhlí milovníci masa.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

19. 6. 2024 17:45

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 503 kJ / 1 076 kcal
Bílkoviny33,31 g
Tuky24,75 g
Vláknina16,37 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy175,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

21. 6. 2024 17:57

Skvěle navařeno:yes::yes:

Moc pěkné fotky a zajisté výborný pokrm :-8

Marie Svarcova Marie Svarcova

20. 6. 2024 08:39

:-)<3:yes::yes: Omáčka je výborná , dělám hodně podobně ale kuličky neznám :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: houba hřib, žampióny, cibule, česnek, rajče sušené v oleji, smetana, těstoviny, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Hříbkovo-smetanová omáčka s těstovinami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BB6WX