Lilková caponata
Caponata může trochu připomínat francouzské ratatouille, pochází však z Itálie. Jde o jídlo, které připravíme na pánvi z lilků a další zeleniny, a podáváme s opečenou ciabattou jako lehký oběd nebo předkrm.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 148 kJ / 513 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,53 g |
| Tuky | 4,20 g |
| Vláknina | 28,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 304 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 90,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilková caponata
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Xgw
Moje poznámka
Lilková caponata
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Xgw
Nejnovější recepty
Rizoto ze zbytků masa
Přidáno před 6 hodinami
Dvoubarevné těsto univerzální
Přidáno před 7 hodinami
Rohlíčky s marmeládou
Přidáno před 8 hodinami
Cottage placky s celerem
Přidáno před 8 hodinami
Bylinková rýže se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Sladkokyselé kuře z Hradce
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové knedlíky
Kajkajak před 7 minutami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Lida.Rose před 15 minutami
Květáková s krupicovým kapáním
Kajkajak před 2 hodinami
Krůtí prsa na hříbkách
p.stefunova před 2 hodinami
Smažená marinovaná vepřová kotleta
Leni1970 před 2 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Lida.Rose před 3 hodinami
Tatarák z olomouckých tvarůžků
mazlak před 3 hodinami
Ořechové řezy děda
Sarka G před 3 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
brtna před 4 hodinami
Suroviny:
lilek,
sůl,
olej olivový,
cibule,
fenykl,
cuketa,
protlak rajčatový,
cukr krupice,
ocet balsamiko,
olivy černé,
rajče cherry,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř mletý,
ořechy piniové,
ciabatta
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.