Suroviny pro 18
18
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné papriky na zamražení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zKk2
Moje poznámka
Plněné papriky na zamražení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zKk2
Nejnovější recepty
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 3 minutami
Chilli cukety
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomerančový dort z pohankové mouky
Majka214 před 47 minutami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Kakoska před 1 hodinou
Osvěžující okurková limonáda
monyss před 3 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Bost.9 před 3 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 3 hodinami
Špagety s mletým masem
Valis před 3 hodinami
Linecké řezy s jablky
Jajav před 4 hodinami
Vepřová játra na cibulce
Martina88 před 4 hodinami
BBQ (barbecue) omáčka
PetrAmis před 4 hodinami
Cuketová krémová polévka
dejna před 5 hodinami
Tématické fráze:
plněné papriky do mražáku,
jak zpracovat papriky,
konzervace paprik,
zamrazování paprik,
zamražení rajčat,
jak zamrazit plnene papriky,
zamrazování plněných paprik,
jak zamrazit papriky,
papriky konzervace,
plněné papriky do mrazničky,
jak mrazit papriky,
plněná paprika do mrazáku,
zpracovani paprik,
plněné papriky,
plněnépapriky,
konzervace papriky,
plněné papriky-zamrazení,
zamrazování rajčat,
papriky do mrazáku,
plněné papriky zamražování
Suroviny:
lusk paprikový,
maso mleté,
rýže,
koření,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
vejce,
Komentáře (21)
chci se zeptat, jestli ty pariky po vytažení z mrazáku a následně pečené - nejsou-li příliš vodnaté - nedržící tvar?
Dávají se péct ještě napolo zmrzlé nebo kompletně odmrazené?
Děkuji za oodpověď,
Z