Bulgur s pečenou dýní, cuketou a žampiony
Na první pohled to může vypadat obyčejně, restovaná zelenina s bulgurem, ale opak je pravdou. Upečené kořeněné kostky dýně spojíme s vařeným bulgurem a toto duo skvěle doplní na másle restovaná cuketa se žampiony, které provoněl ještě česnek.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 738 kJ / 1 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,21 g |
Tuky | 99,99 g |
Vláknina | 29,04 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 64 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 141,52 g |
Postup přípravy
pečenou dýni a podáváme poházené natrhanými lístky omyté petrželky.
Zveřejněno 16. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur s pečenou dýní, cuketou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRo4J
Moje poznámka
Bulgur s pečenou dýní, cuketou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRo4J
Nejnovější recepty
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 5 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 6 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 6 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Košíčky s třešněmi
Přidáno 22. 6. 2025 17:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 26 minutami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 28 minutami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 1 hodinou
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 2 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 5 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 7 hodinami
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 7 hodinami
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 9 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 9 hodinami
Suroviny:
dýně hokkaido,
olej olivový,
koření čubrica,
česnek granulovaný,
bulgur,
voda,
sůl,
olej olivový,
cibule červená,
cuketa,
česnek,
žampióny,
máslo,
Komentáře (6)
Měj se…