Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Amálčino tajemství

Hodnocení receptu je 5,0 (53×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby odležení masa

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby odležení masa)

6. 9. 2009 18:59

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 008 kJ / 958 kcal
Bílkoviny120,57 g
Tuky21,79 g
Vláknina9,92 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 317 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy66,11 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Dnes jsem dostal důvěru a mohl tuto mňamku uvařit :-). Nepodařilo se mi v Rožnově sehnat červenou cibuli, musel jsem použít bílou. Jako přílohu jsem připravil česnekové brambory. Přípravu brambor najdete na http://www.toprecepty.cz/recept/5331-roznovska-jeh.... Tuto mňamku můžeme použít i při slavnostnějších příležitostech.

Autorkou receptu je skvělá kuchařka paní Alena Černotová z Rožnova p.R..

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

6. 9. 2009 21:19

Jendo, to je vážně zajímavý recepta ani já jsem ještě kokosové mléko nikdy nepoužila, tak že bych tady na tom receptu spáchala premiéru:-?asi jo.Fotky taky skvělé, tak ti letí bodík:yes:yes:
To vymyslela nějaká Amálka:-?:-D

Patricie

6. 9. 2009 20:38

Krůtí maso je moje nejoblíbenější. Už mám uloženo. :-))
Fotky jsou krásné.:-)):yes:+

Eliza Eliza

6. 9. 2009 19:31

Je to krása, vyzývající k vyzkoušení...:-p Přiznám se, že jsem kokosové mléko ještě nepoužila, mám totiž alergii na ořechy (i na kokos), tak se trochu bojím. Ale třeba by to bylo v pohodě, prubnu to nejspíš na tvém receptu, Jendo. V každém případě stačí zkusit jednu lžíci, chvilku počkat - a kdyby mě začal svědit jazyk, odevzdám zbytek rodině (dva alergičtí nejsou) a počkám, až se to zklidní. Táák - už to mám promyšlené, teď zbývá uložit, poslat bod a počkat na příležitost k realizaci...;-)

ivulinka ivulinka

6. 9. 2009 19:17

Teda Honzíku, opět bomba v podobě dalšího zajímavého reeptu. Chválím za originalitu, první bobík letííííí

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kokosové mléko recepty kokosové mléko recept recepty s kokosovým mlékem recepty z kokosového mléka recepty kokosové mléko kuřecí maso s kokosovým mlékem recept kokosové mléko kokosové mléko recepta z kuřecího masa tajemstvi me kuchyne recept s kokosovým mlékem maso s kokosovým mlékem masová směs s kokosovým mlékem kokosové mléko v kuchyni plzenské tajemství recept kuřecí maso s těstovinami vaříme s kokosovým mlékem jak uvařit kuřecí maso recept z kokosového mléka kruti maso s kokosovym mlekem

Suroviny: prsa kuřecí, pepř bílý, zázvor, chilli paprika čerstvá, koření kari, moučka škrobová, sůl, cibule červená, jablko, mléko kokosové, máslo, olej olivový

TopRecepty.cz

Amálčino tajemství

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mQJR