Zapékaný květák se sýrem
Jednoduchou dobrotu z květáku připravíme snadno a rychle. Díky skvělé chuti si ji jistě oblíbí i děti. Krátce uvařený květák stačí poklást anglickou slaninou, polít sýrovým bešamelem a krátce zapéct.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaný květák se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31Y94
Moje poznámka
Zapékaný květák se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31Y94
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 8 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 8 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 12 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 14 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 16 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 4 hodinami
Margot kuličky
Junys před 4 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 4 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 5 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 5 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 7 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 7 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 7 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 7 hodinami
Suroviny:
květák,
sůl,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
smetana,
hořčice francouzská,
ořech muškátový,
pepř,
sýr niva,
olej,
slanina anglická,
pažitka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.