Zapékaný květák se sýrem
Jednoduchou dobrotu z květáku připravíme snadno a rychle. Díky skvělé chuti si ji jistě oblíbí i děti. Krátce uvařený květák stačí poklást anglickou slaninou, polít sýrovým bešamelem a krátce zapéct.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaný květák se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31Y94
Moje poznámka
Zapékaný květák se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31Y94
Nejnovější recepty
Jelení závitky
Přidáno před 1 hodinou
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 2 hodinami
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 3 hodinami
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 17 minutami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 22 minutami
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 31 minutami
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 1 hodinou
Lehce pikantní guláš z bedel
Cyklistka před 2 hodinami
Bramboračka
Susanna před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 4 hodinami
Dršťková polévka
Andras před 4 hodinami
Hrušková povidla na koláče
Hulecova před 4 hodinami
Suroviny:
květák,
sůl,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
smetana,
hořčice francouzská,
ořech muškátový,
pepř,
sýr niva,
olej,
slanina anglická,
pažitka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.