Vepřová roláda na středomořský způsob
Šťavnatá vepřová roláda plněná bohatou a lahodnou náplní je ideální jako nedělní oběd. Pečení trvá sice trochu déle, výsledná chuť za to ale stojí. Roládu plníme sušenými rajčaty, sýrem, jarní cibulkou a špenátem.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová roláda na středomořský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YElWn
Moje poznámka
Vepřová roláda na středomořský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YElWn
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka
Cerpes před 18 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 42 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 50 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 1 hodinou
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 2 hodinami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Toskánský bůček
poirotka před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 3 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř mletý,
slanina anglická,
máslo,
česnek,
špenát čerstvý,
cibulka jarní,
sýr feta,
rajče sušené v oleji,
tymián čerstvý,
hořčice dijonská
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.