Vepřová roláda na středomořský způsob
Šťavnatá vepřová roláda plněná bohatou a lahodnou náplní je ideální jako nedělní oběd. Pečení trvá sice trochu déle, výsledná chuť za to ale stojí. Roládu plníme sušenými rajčaty, sýrem, jarní cibulkou a špenátem.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová roláda na středomořský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YElWn
Moje poznámka
Vepřová roláda na středomořský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YElWn
Nejnovější recepty
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 2 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 19 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 20 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 20 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 1 hodinou
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 2 hodinami
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 4 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 5 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 6 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 7 hodinami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 7 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 17 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř mletý,
slanina anglická,
máslo,
česnek,
špenát čerstvý,
cibulka jarní,
sýr feta,
rajče sušené v oleji,
tymián čerstvý,
hořčice dijonská
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.