Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tuňákové karbanátky

Pečené karbanátky z tuňáka jsou doslova plné bílkovin a dobře zasytí. Jsou perfektním obědem nebo také svačinkou na cesty. Karbanátky můžete podávat samotné nebo s oblíbenou přílohou.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Kuskus dáme do misky, přidáme koření a bylinky a zalijeme horkou vodou. Necháme 10 minut odstát. Krok 2: Přidáme tuňáka, kterého vidličkou rozmačkáme, dále najemno nasekanou cibulku, hořčici a vejce. Krok 3: Vše promícháme a dáme na půl hodiny do lednice (můžeme připravit i ráno a zpracovat na oběd či večeři). Krok 4: Plech vyložíme pečicím papírem. Včas zapneme nahřívat troubu na 175 °C. Krok 5: Lžící nabereme kopeček, který obalíme ve strouhance, vytvarujeme a dáme na připravený plech. Krok 6: Karbanátky pečeme v předehřáté troubě při 175 °C 30 minut dozlatova.

TIP: Co se dá udělat z tuňáka v konzervě - jednoduché recepty

Zveřejněno 9. 5. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tuňákové karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nk5ZN

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tuňákové karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nk5ZN

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kuskus, voda, koření, bylinky, tuňák, cibulka jarní, hořčice plnotučná, vejce, strouhanka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu