Podzimní boršč
Teplou a voňavou polévku uvítáme snad v kterýkoliv den. A plná zeleniny a masa i dobře zasytí. Inspirujte se podzimní verzí boršče z vývaru z masa hovězího, vepřového i kuřecího. Červená řepa a zakysaná smetana samozřejmě nesmí chybět.
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podzimní boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP74z
Moje poznámka
Podzimní boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP74z
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Jehněčí na medu
Přidáno před 8 hodinami
Rybí filé na másle a česneku
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová omáčka se smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Jihočeský houbovec
Přidáno před 14 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem a drobenkou
Přidáno před 15 hodinami
Podzimní boršč
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
ZboSy před 43 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
ZboSy před 43 minutami
Drožďová polévka s houbami a zeleninou
ZboSy před 44 minutami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Stefi.f před 9 hodinami
Piškotový dortový korpus
DanielaWisz před 10 hodinami
"Listové" těsto snadno a rychle
skleroza před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Lenka Cech před 11 hodinami
Cuketový perník s jogurtovou polevou
DitaB před 11 hodinami
Švestkový dort
TotalMudla před 11 hodinami
Povidla ze švestek
ErikaU před 12 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
maso vepřové,
droby,
vývar masový,
řepa červená,
sádlo,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
květákové růžičky,
lusky fazolové mražené,
sůl,
pepř mletý,
koření nové koření,
bobkový list,
ocet,
zelí kysané,
brambory,
klobása papriková,
moučka škrobová,
smetana zakysaná
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.