Podzimní boršč
Teplou a voňavou polévku uvítáme snad v kterýkoliv den. A plná zeleniny a masa i dobře zasytí. Inspirujte se podzimní verzí boršče z vývaru z masa hovězího, vepřového i kuřecího. Červená řepa a zakysaná smetana samozřejmě nesmí chybět.
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podzimní boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP74z
Moje poznámka
Podzimní boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP74z
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se smetanovým špenátem
Přidáno před 2 hodinami
Husí stehna s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Čočková polévka s nočky a párkem
Přidáno před 4 hodinami
Fazolová polévka podle tatínka
Přidáno před 6 hodinami
Bavorský guláš
Přidáno před 6 hodinami
Cibulačka se sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Daniela57 před 6 minutami
Třeboňské kapří hranolky
mazlak před 11 minutami
Halušky s brynzou
magdalenka před 55 minutami
Vaječná tlačenka s masoxem
magdalenka před 1 hodinou
Škvarky z DP
magdalenka před 1 hodinou
Česnekové buchty
magdalenka před 1 hodinou
Trojúhelníky s česnekem
magdalenka před 1 hodinou
Štika s anglickou slaninou a cibulí
clovek1 před 2 hodinami
Marináda na kuřecí maso
Fitulka před 2 hodinami
Bramborovo-tvarohové placky bez mouky
Fitulka před 2 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
maso vepřové,
droby,
vývar masový,
řepa červená,
sádlo,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
květákové růžičky,
lusky fazolové mražené,
sůl,
pepř mletý,
koření nové koření,
bobkový list,
ocet,
zelí kysané,
brambory,
klobása papriková,
moučka škrobová,
smetana zakysaná
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.