Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 489 kJ / 2 985 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 240,00 g |
Tuky | 225,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 750 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zabijačková panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0YLG
Moje poznámka
Zabijačková panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0YLG
Nejnovější recepty
Ostružinové kousky s tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Rychlá květáková polévka
Přidáno před 1 hodinou
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno před 18 hodinami
Letní plněné cukety
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Zbynek Hladik před 31 minutami
Perník s rybízem
veronika_straka před 1 hodinou
Zapečený sýrový květák
wimra před 3 hodinami
Rajčatový salát II.
radbastim před 4 hodinami
Vepřové nudličky v divoké omáčce
Jan Nemec před 12 hodinami
Marinovaná krkovice s brambory na šlehačce
Ketynna před 12 hodinami
Zapékané bramborové pikantule
Lucie1001 před 13 hodinami
Cukeťák
Hejhulka007 před 15 hodinami
Tématické fráze:
zabijackova sekana,
zabijackova svickova,
sekaná svíčková,
panenska sekana,
zabijačková sekaná v bránici,
panenská svíčková sekaná,
zabijačková kuchařka,
praganda,
zabijackove recepty,
svíčková v bránici,
svíčková v bláně,
sekaná svíčková v bránici,
sekaná panenská svíčková,
svíčková panenka,
sekaná s panenskou svíčkovou,
panenská svíčková v sekané,
panenka v sekane,
zabijačkova sekana svičkova,
sekaná plněná svíčkovou,
panenská svíčková
Suroviny:
maso mleté,
svíčková hovězí,
bránice,
česnek,
praganda,
koření do mletého masa,
sádlo
Komentáře (21)
Možná se pletu, ale není to náhodou vykrojené z červené papriky??