Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí řízky

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 11. 2009 13:40

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 612 kJ / 385 kcal
Bílkoviny28,00 g
Tuky23,02 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 309 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy14,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Myslím si, že by bylo dobré takto připravené i vepřové nebo kuřecí maso, to nemám ozkoušené. Ale po kančích se vždy jen zapráší a když má přítel sezení s myslivci, tak je pokaždé dělám, moc chutnají.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

petulen petulen

17. 11. 2009 14:41

Jani kančí a dančí a vůbec veškerá zvěřina je moc dobré masíko:-p,jelikož je přítel vášnivý myslivec:-)),tak máme snadný přístup.

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 11. 2009 14:28

Tak já jsem kance ještě nikdy nejedla a určitě bych teda moc ráda zkusila:-p:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řízky z divočáka kančí řízek rizky z kanci kyty kančí kýta recepty řízek kančí řízečky řízek z divočáka kančí kýta řízky smažené řízky z divočáka kančí kotleta řízek z kančí kýty kančí kotlety kanci kotleta recept rizky z divocaka recept řízky z kančího masa recepty z kančího masa kančí recepty řízek z divočáka recepty jak připravit kančí maso kančí maso recepty kančí kýta řízek

Suroviny: kýta kančí, vejce, cibule, strouhanka, mouka hladká

TopRecepty.cz

Kančí řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gZ7D