Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 145 kJ / 2 903 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,48 g |
Tuky | 137,67 g |
Vláknina | 64,45 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 11,75 g |
Sůl | 29,00 g |
Sacharidy | 299,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vymastený plech vysypeme kyslou kapustou. Na ňu navrstvíme na malé kocky narezané zemiaky. Osolíme. Posypeme na kocky narezanou údeninou a pečieme v rúre pri strednej teplote asi 30 minút.
Krok 2: Slaninu narežeme a rozškvaríme. Na nej opražíme nadrobno narezanú cibuľu.
Krok 3: Upečenú zmes dvoma vidličkami jemne premiešame a na tanieri posypeme opraženou cibuľou so slaninou.
Zveřejněno 8. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová míchanice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxkj
Moje poznámka
Bramborová míchanice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxkj
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 7 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 15 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 19 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno 16. 10. 2025 11:02:02
Mrkvový krém
Přidáno 16. 10. 2025 10:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzená žebra pomalu pečená
Monika28 před 1 hodinou
Cibulová polévka
drutek73 před 1 hodinou
Jemná banánová bábovka
Borinka před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 2 hodinami
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 4 hodinami
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
Alzbetina Prk. před 4 hodinami
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 7 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 16 hodinami
Tématické fráze:
houby míchanice,
míchanice houby,
vepřová míchanice,
recepty játra s kapustou,
bramborová kaše kapustou a slaninou,
jednoduchy salat zemiaky cibula
Suroviny:
brambory,
uzenina,
zelí kysané,
sůl,
cibule,
slanina uzená
Komentáře (5)