Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí guláš

Užijte si chuť divočiny přímo na talíři s tímto srnčím gulášem! Každá lžíce je jako okénko do přírody, plné intenzivních chutí. Jako přílohu doporučujeme houskový knedlík, rýži nebo chléb.

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 120 min

140 min (20 min příprava + 120 min tepelná úprava)

22. 1. 2010 10:01

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 639 kJ / 631 kcal
Bílkoviny105,35 g
Tuky3,67 g
Vláknina17,22 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 369 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy39,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Někdo přidává jalovec, já ne.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

yanull yanull

22. 1. 2010 11:32

Můj táta je také myslivec, ale "loví" takovým způsobem, že mladé kusy nechává dorůst a staré zase na chov, tudíž nestřílí téměř nic a na nějakou povolenku na odstřel, co myslivci mají, ho kolegové musí ještě upozornit :-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

22. 1. 2010 11:15

srnčí to bych si taky nechala líbit.Takže bodík dávám:yes:,jdeme na myslivecký ples,tak třeba vyhrajeme nějakou zvěřinu.:-D:-K

anete anete

22. 1. 2010 11:06

Nejspíš byl mladý, protože jsem ho nemusela ani dlouho vařit. Srnčí mi ani tak tmavé nepřijde, ale kančí maso je tmavé opravdu hodně.

yanull yanull

22. 1. 2010 10:59

Tak to musel být Anetko nějaký mladý kus, protože zvěřina se mi zdá tmavější, dovolím si přiložit můj myslivecký guláš, jestli dovolíš ;-)

shineon

22. 1. 2010 10:45

super gulášek, já bych ho stopro "pomalila":-*

anete anete

22. 1. 2010 10:35

Yanull,na fotkách je stoprocentně srnčí maso(mám tatínka myslivce) a jestli si můžeš všimnout, mám tam i kousek nepokrájeného hřbetu. Jinak dík za bodík.;-)

yanull yanull

22. 1. 2010 10:08

Anete, určitě dobrý gulášek, ale na těch fotkách zřejmě není srnčí maso, že? Nerada bych se mýlila, ale i ta barva hotového guláše tomu nasvědčuje. ;-):-K Guláše mám ráda, bodík pro tebe :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: srnčí guláš srnčí guláš recept recept na srnčí guláš jak připravit srnčí guláš srnčí recepty recepty na srnčí guláš gulas ze srnciho recept srnčí guláš recepty srnčí guláš guláš srnčí srnčí srnční guláš recepty srnčí srnčí plec recept srnčí plec recepty srnčí guláš recepty srnčí plec jak uvařit srnčí guláš srnčí plecko srnčíguláš

Suroviny: maso srnčí, cibule, paprika sušená sladká, kmín drcený, česnek, bujón zeleninový, sůl, sádlo, mouka hladká, koření nové koření, pepř mletý

TopRecepty.cz

Srnčí guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/81V5