Suroviny
Porce: podle množství zeleniny
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Escalivada
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZDY
Moje poznámka
Escalivada
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZDY
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 33 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
loupání lilku,
jak dlouho pečeme lilek,
nejbajecnejsi recepty. sk,
zelenina escalivada,
jak dlouho péci lilek,
zelenina escalivoda,
nejbáječnější koláče,
escalivada příprava,
lilek escalivada,
lilky jako příloha,
lilek s cesnekem peceny v troube
Suroviny:
lilek,
paprika čerstvá červená,
rajče,
cibule,
olej olivový
Komentáře (4)
dám bod a jdu vrazit tlamku do ručníku, abych nevypadala jako udýchaný Boxér