Jednoduché kokosky z bílků
Recept ještě nebyl hodnocenJednoduché cukroví, na kterém si vytváříme závislost na celý život, nejčastěji už v útlém dětství. Podle našeho receptu budou kokosky šťavnaté, měkké, prostě skvělé.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jednoduché cukroví, na kterém si vytváříme závislost na celý život, nejčastěji už v útlém dětství. Podle našeho receptu budou kokosky šťavnaté, měkké, prostě skvělé.…
Velmi exkluzivně vypadající moučník upečete podle našeho receptu. Jednotlivé vrstvy řezů k sobě ladí chuťově a navíc vypadají roztomile. Tvarohová a sněhová čepice s…
Tvarohové koláče patří mezi klasiku, kterou dědíme z generace na generaci. Možná i vy máte v šuplíku nějaký ten babiččin osvědčený recept. Tentokrát jsme se ale rozhodli…
Koláč plněný vanilkovou náplní a čerstvými malinami si vás jistě získá. Spojení vanilky a malin je dokonalá kombinace. Koláč je velmi jednoduchý na přípravu, těsto…
Snad každý zná řezy se žloutkovou polevou z ořechového korpusu, které chutnají skvěle a jejich příprava není žádná věda. Jejich lehce ořechová chuť vám v ústech zůstane…
Drobné pečivo nebo malé zákusky jsou nejoblíbenějším pohoštěním při nejrůznějších sešlostech a oslavách. Trubičky je nejlepší plnit den předem, aby trochu zvlhly. Vydrží…
Makovec, který je lehký jako dech a ještě navíc se honosí sladkokyselou čepicí sněhového krému. Určitě stojí za vyzkoušení receptu. Milovníci máku budou spokojeně mlsat…
Makronky bez přidaného barviva, jsou dokonalou volbou pro ty, kteří preferují jemnou eleganci a přirozené chutě. S jejich delikátními krémovými náplněmi, se stávají…
Všechny suroviny na těsto dáme do mísy a pořádně promícháme. Potom namáčkáme do silikonové koláčové formy.Na krém smícháme zase všechny suroviny dohromady, rozetřeme na…
Všechny suroviny na těsto dáme do mísy a dobře propracujeme. Těsto zabalíme do sáčku a dáme do lednice ztuhnout.Tvaroh ušleháme se žloutky, cukrem, pudinkem, mlékem nebo…
Žloutky ušlehat s cukrem a vodou na hustší hmotu,přidát mouku smíchanou s práškem do peč.a kakaem,nakonec lehce promíchat s ušlehaným sněhem z bílků.Nalít na plech…
Z másla a mouky vytvoříme světle žlutou jíšku, zalijeme mlékem a dobře promícháme, aby se nám netvořily hrudky. Ochutíme solí a pepřem a provaříme asi 5 minut. Pokud se…
Schwarzwaldský dort pochází z Německa a tvoří ho nadýchané piškotové pláty ochucené vanilkou, mandlemi a čokoládou, polité višňovou šťávou a proložené višněmi a…
Taštičky, jinde zvané pirohy se dělají z různých těst od bramborového po odpalované. Zde vám nabízíme taštičky z nudlového těsta. Strouhanka taštičkám dodá vítanou…
Rýžový nákyp je oblíbený sladký oběd či večeře pro malé i velké. V tomto receptu je rýžový nákyp připraven se švestkami, s vůní vanilky, másla, čokolády a ořechů.…
Křehké cukroví s ořechovo-sněhovou krustou je jedním z opomíjených druhů, které pekly hlavně naše babičky. Podle jejich receptu si ho letos můžete upéct i vy. Výhodou je…
Vepřové maso pokrájené na nudličky naložené do pikantní marinády se na talíři jen rozpadá. Spousta dobře okořeněné zeleniny dodá pokrmu nejen výživovou hodnotu, ale…
Čerstvý a voňavý, na povrchu s kůrčičkou a uvnitř jemný jako samet. Takový je přesně tento sváteční mazanec. Z uvedených surovin připravíte dva krásné bochánky, takže…
Tyto šátečky jsou připraveny z listového těsta a vynikající třešňové náplně. V náplni se skvěle doplňují chutě karamelu, třešňové pálenky a třešní a navíc krásně voní po…
Těsto připravíme podle receptu viz poznámka. Lze samozřejmě zpracovat i ručně bez pekárny. Dno dortové form vyložíme pečicím papírem. Vykynuté těsto vyklopíme na…
Do misky smíchám všechny ingredience na trubičky, na pět minut si těsto odložím (nemusí být). Zatím si nachystám trubičky (kovové střední), váleček, nožík, rozehřát…
Tak tohle je něco pro milovníky máku! Křehký koláč s makovou náplní je ideálním receptem pro začátečníky. Hotový ho máte do hodiny se vším všudy. Náš tip: koláč je hodně…
Smícháme mouku, cukr, kůru, prášek do pečiva, přidáme na menší kousky nakrájený tuk, vejce a rychle zpracujeme v těsto. Zpracování nakonec dokončíme na nepatrně…