Krémová cibulačka
Recept ještě nebyl hodnocenCibulová polévka je velice oblíbená napříč světem i když původ má prý ve Francii. Tuto krémovou, smetanovou vařily už naše babičky. Plný talíř cibulí vonící polévky vás…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Cibulová polévka je velice oblíbená napříč světem i když původ má prý ve Francii. Tuto krémovou, smetanovou vařily už naše babičky. Plný talíř cibulí vonící polévky vás…
V míse natrháme rohlíky na menší kousky, zalijeme mlékem a necháme nasáknout.Přidáme najemno mleté maso - buď mleté doma nebo z obchodu, který máme ověřený.Přidáme podle…
Připravit zvěřinu je mnohdy výzva. S naším receptem to však může zvládnout každý. Dančí prošpikovanou kýtu podusíme se zeleninou a kořením, z čehož následně připravíme…
Rychlá a velmi chutná večeře, na kterou zužitkujeme suroviny z lednice. Rohlíky potřeme česnekovým máslem a obložíme dle naší chuti. Vše zapečeme a je hotovo. Pečivo je…
Oříškové hrudky jsou jednoduché a křupavé cukroví, které překvapí svou chutí i vůní. Jsou ideální na vánoční stůl nebo jako rychlá sladká pochoutka ke kávě nebo čaji.
Dříve byl prejt výhradně zabíjačkovou záležitostí, dnes jsou ale všechny potřebné přísady běžně dostupné, takže si ho můžete připravit kdykoli na něj dostanete chuť.…
Oblíbenou nádivku, provoněnou libečkem a petrželí, připravíte také z vinných klobás. Hotová bude během chvíle a můžete ji péct zároveň s masem a poslouží tak jako skvělá…
Vykouzlete k nedělnímu či svátečnímu obědu výborné pečené kuře s křupavou kůžičkou a nádivkou obsahující anglickou slaninu, petrželku a okořeněnou o aromatickou chuť…
Rohlíky nakrájíme na kostičky a opečeme je ze všech stran na polovině másla. Mrkev a celer očistíme a nastrouháme nahrubo. Zbylé máslo rozpustíme v pánvi a zpěníme na…
- rohlíky nakrájíme na kolečka a dáme je do mísy. Zalijeme je mlékem a necháme je dobře nasáknout. Mraženou zeleninu necháme rozmrazit. - Mezitím rozmícháme máslo se…
Domácí sekaná je radost na talíři. Ať již ji připravíte klasicky, či podle našeho receptu se sýrem. Podávejte teplou s bramborovou přílohou, nebo vložte plátek mezi dva…
Svíčková omáčka je klenotem české kuchyně a vlastní verze je chloubou každé kuchařky. Použitím mletého masa její přípravu zjednodušíte. Zde máte recept, podle kterého se…
Bůček si připravíme na nádivku a uděláme si co největší kapsu, kterou vysolíme a pokud má bůček kůži, nařežeme jí na kostičky.Na nádivku si namočíme kusy rohlíků do…
Losos je delikatesa a pokud po něm sáhnete, rozhodně vyzkoušejte tuto pomazánku. Její chuť je vynikající. Tato lososová pěna se hodí hlavně na jednohubky. Zdobit je…
Jednoduchost někdy vítězí. Tyto jednohubky možná působí obyčejně, ale vyvážená chuť pomazánkového másla, cibule a rajčete mile překvapí. Jsou rychlé, levné a ideální…
Očistíme hlavy a zeleninu.Na lžíci másla orestujeme nakrájenou zeleninu. Zalijeme studenou vodou a přidáme hlavy a odřezky. Vody dáváme jen tolik, aby byly hlavy…
Na žádné oslavě nikdy nesmí chybět stůl plný různých chuťovek. Jejich druhů je mnoho a nikdy nesmí chybět rybí jednohubky, které jsou velice oblíbené. Vyzkoušejte snadné…
Pokud máte rádi zvěřinu a chcete pohostit své přátele nebo rodinu, připravte pro ně dančí na červeném víně se slaninovými noky. Maso je díky marinování potřeba…
Žemlovka je jídlo starých časů. Podzimní, voňavá jablka v kombinaci se skořicí a pečivem máčeným v mléce. K tomu proložené tvarohem a rozinkami. Pokud patříte mezi…
Krkovička je výborný kousek šťavnatého masa, který se kromě minutek a grilování může také péct. Tento recept je výborný pro milovníky nádivek. Bohatou chuť vytváří…
Na nádivku rozškvaříme slaninu, rozšleháme vejce.Pokrájené rohlíky zalijeme vejci, přidáme slaninu, Podravku - sůl, květ, nasekanou petrželku. Opatrne promícháme.…
Chuťovky do ruky nesmí chybět na žádné oslavě! Pokud nevíte, jak a čím je nazdobit, můžete načerpat inspiraci v této fotogalerii, ve které vás čeká několik nápadů, jak…