Wok po kypersku

Angel 666 Kuchařka: Angel 666

Vepřové maso 1 názor

Suroviny

500 g vepřové kýty
200 ml červeného vína
sůl
pepř
1 lžička drceného koriandru a trocha čerstvé natě
1 konzerva sterilovaných krájených rajčat
2 lžíce oleje
podle chuti troška cukru
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, okořeníme drceným koriandrem a zalijeme vínem. Přidáme nasekanou koriandrovou nať a necháme v chladu odležet do druhého dne.

  2. Ve woku rozehřejeme olej, přidáme maso, které jsme vyndali z marinády a nechali odkapat. Marinádu zatím odložíme stranou. Maso restujeme, až je měkké.

  3. Pak přidáme sterilovaná rajčata a zalijeme schovanou marinádou.
    Vše necháme zredukovat na potřebnou hustotu. Trvá to už jen chvilku. Dochutíme solí a je-li třeba, přidáme asi půl lžičky cukru.
    Podáváme s bílým pečivem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 33 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Wok po kypersku

Tématické fráze: recept wok wok recepty wok top recepty

Zapomněl/a jsem heslo