Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Má příloha Holeček

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 053 kJ /
2 403 kcal
Bílkoviny29,49 g
Tuky169,34 g
Vláknina31,00 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 6,57 g
Sůl16,25 g
Sacharidy177,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory si uvaříme den před, pak je oloupeme a mačkadlem rozmačkáme nahrubo, osolíme, okmínujeme, přidáme vegetu a promícháme. Krok 2: Na sádle opečeme anglickou slaninu a na ní dáme osmažit pokrájenou cibuli na měsíčky, přidáme celý pórek nakrájený na kolečka a krátce orestujeme. Krok 3: Nakonec přidáme brambory, které už jen prohřejeme a zasypeme pažitkou.

Zveřejněno 1. 8. 2009

Poznámka autorky Bibinka

Holeček se může konzumovat i samotný s podmáslím atd.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Má příloha Holeček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xv1P

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Má příloha Holeček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xv1P

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tak tohle je přesně jídlo které bude mému mužovi chutnat;-)Zítra vyrobím a bodík dávám:yes:

Dneska jsem ho udělala k obědu, už jsme ho dlouho neměli a klidně bych si ho dala samotný, tak je dobrý!

Bibi:-)já je nej..samotné.To se ti pak tak krááásně přepapám:-8:-p.Mňam

Mirko, díky, já bych ti je mohla jíst skoro ke všemu, taky nám moc chutnají a s vegetou to někdy vyzkoušej:-pjá je taky připejkám, malinko je to i vidět;-)

Bibinko:-)-:-p:-p:-p u mě na 100% za boďku;-).Dělám stejně jen bez Vegety a brambory na konci ještě trošku připeču:-8,pak je to :-p:-8.

Tématické fráze:
francouzké brambory, bramborový holeček, bramborová příloha, priloha k bramboram, recept ma, recept na ma, pečená kýta s bramborem-recept, brambory jako priloha, zelenina holeček, holeček jako příloha, recept na holečka, holeček-recept, francouzké brambory - jídlo, brambory holeček, bramborova priloha recept, jidloholecek, recepty přílohy, přílohy recept, francouzke hole, jak se vari holecek

Suroviny:
brambory, slanina anglická, sádlo, pórek, cibule, vegeta, kmín drcený, pažitka, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu