Kuřecí maso na zelených fazolkách, houbách a kopru
Nenápadná kombinace, která ale mile překvapí. Kuřecí maso, zelené fazolky, žampiony a kopr – čtyři poctivé suroviny, které spolu vytvoří kvalitně vyvážené jídlo. Jednoduché na přípravu, příjemné na chuť a dobré pro tělo.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 592 kJ / 858 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,58 g |
| Tuky | 84,31 g |
| Vláknina | 9,10 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 16,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso na zelených fazolkách, houbách a kopru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mYJr
Moje poznámka
Kuřecí maso na zelených fazolkách, houbách a kopru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mYJr
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 10 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 10 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 11 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 11 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 13 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 6 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 7 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 7 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 8 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 9 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 10 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 10 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 11 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 12 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí na fazolkách,
zelené fazolky s kuřecím masem,
kopr recepty,
jak dlouho vařit zelené fazolky,
kuře na fazolkách,
jak dlouho varit kureci maso,
kuřecí na houbách,
kuřecí na kopru,
maso na kopru,
kuře na kopru,
kuře kopr,
zelené fazolky s masem,
jak dlouho vařit fazolky,
jak dlouho dusit kuřecí maso,
kuřecí plátek na fazolkách,
maso a fazolky,
kuře fazolky,
kuřecí stehna na fazolkách,
kuřecí maso s fazolkami,
zelené maso
Suroviny:
stehno kuřecí,
fazolky zelené,
houby čerstvé,
slanina uzená,
cibule,
česnek,
kopr,
sůl,
olej
Komentáře (14)
I když - kyselo je s houbami a také tam kopr patří...
Myslím si, že česnek se k zeleným fazolkám nehodí, natož ke kopru