Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 304 kJ / 2 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,80 g |
Tuky | 160,20 g |
Vláknina | 15,62 g |
Cholesterol | 465 mg |
Sodík | 3,15 g |
Sůl | 7,91 g |
Sacharidy | 29,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní hovězí kližka z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr42
Moje poznámka
Pikantní hovězí kližka z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr42
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 15 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 15 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 15 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 15 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mirabelková bublanina
alexjdubec před 3 minutami
Babiččiny šunkofleky
Darwin před 15 minutami
Čínský okurkový salát
mertice před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
vaclavagregrova před 1 hodinou
Křehký tvarohový koláč s jahodami
dostaji4 před 2 hodinami
TIP
Přiměřené lívance z Byl jednou jeden král
KiaraK před 3 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
xSarka před 4 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 13 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 14 hodinami
Maková náplň
lucyb před 17 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho varit hovezi v papinaku,
hovězí maso v papinaku,
hovězí v papináku,
jak dlouho vařit hovězí maso v papináku,
jak dlouho vařit hovězí maso v tlakovém hrnci,
hovězí kližka recepty,
hovězí kližka,
vařená hovězí kližka,
vařené hovězí maso v papiňáku,
hovězí kližka recept,
vaření hovězího masa v papináku,
jak dlouho vařit maso v papináku,
jak dlouho varit hovezi klizku,
jak dlouho vařit kližku,
recepty hovězí maso v papiňáku,
jak dlouho vařit hovězí,
vaříme z klížky,
hovězí klížka v tlakovém hrnci,
vareni v papinaku,
recepty z hovězí kližky
Suroviny:
kližka hovězí,
slanina uzená,
cibule,
bujón hovězí,
omáčka hořčičná s pepřem,
olej,
tymián sušený,
kůra citronová,
alobal
Komentáře (17)