Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 445 kJ / 1 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,52 g |
Tuky | 84,88 g |
Vláknina | 38,83 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z houbových nožiček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N082
Moje poznámka
Guláš z houbových nožiček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N082
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 3 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
houbová gulas,
nejlepší houbový guláš,
nohy z hub,
nejlepší houbový guláš recept,
suchohřib recepty,
nejlepší recepty z hub,
suchohriby recepty,
houbový guláš recept pro začatečniky,
guláš ze suchohřibů,
jak dlouho vařit houbový guláš,
houbový guláš recept,
suchohřib recept,
houbová guláš recept,
houboví guláš,
houbove gulas,
nohy hub,
houbové nohy,
vyborny gulas z hribu,
suchohřiby,
nozicky z hribu recept
Suroviny:
houby,
olej olivový extra virgin,
cibule,
česnek,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
pepř,
sůl,
chilli,
vývar,
jíška,
cibulka jarní,
petrželka
Komentáře (8)