Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 509 kJ / 1 795 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,54 g |
Tuky | 112,08 g |
Vláknina | 13,11 g |
Cholesterol | 328 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,73 g |
Sacharidy | 37,05 g |
Postup přípravy
Na talíř podáváme omáčku, špíz s bramborem a špíz s masem.
Zveřejněno 27. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka s bramborovým špízem a houbovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X2rA
Moje poznámka
Vepřová panenka s bramborovým špízem a houbovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X2rA
Nejnovější recepty
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 4 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 19 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno 20. 10. 2025 13:24:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 31 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 52 minutami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 1 hodinou
Salámová rychlá pomazánka
DavidVolvo před 1 hodinou
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 2 hodinami
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 2 hodinami
Kuřecí čína
Cikitaka před 2 hodinami
Švestková buchta
ctomala před 3 hodinami
Švestková povidla
ctomala před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřová panenka,
vepřová panenka recept,
vepřová panenka recepty,
preliv na vepřovou panenku,
recepty z vepřové panenky,
naložená vepřová panenka,
houbovy přeliv,
houbový přeliv na maso,
recept panenka,
recepty na vepřovou panenku,
recept na vepřovou panenku,
veprova panenka s prelivem,
maso s houbovým přelivem,
vepřové panenky,
vepřová panenka v houbovém kabátku,
špíz z vepřové panenky,
veprove kotlety houbovym s přelivem,
smetanovo houbovy přeliv,
vepřové panenka recept,
co s veprove panenky
Suroviny:
panenka vepřová,
rozmarýn,
tymián,
cibule,
pepř čtyř barev,
cibule šalotka,
česnek,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá žlutá,
brambory,
slanina,
smetana,
koření houbová variace,
víno,
hořčice dijonská,
vývar hovězí
Komentáře (7)
Vypadá to výborně.
Čím zahustíme ? 2 dcl vína je v surovinách, 2 dcl vývaru jen v postupu - omáčky je celkem docela dost - zahustíme moukou ? Nějak se v tom receptu ztrácím