Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 939 kJ / 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,70 g |
Tuky | 2,06 g |
Vláknina | 8,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8,19 g |
Sůl | 20,59 g |
Sacharidy | 43,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí (morcacie) rolády
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkZE
Moje poznámka
Krůtí (morcacie) rolády
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkZE
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 6 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 7 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velmi šťavnatý moučník
Kacenecka před 1 hodinou
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Marek08 před 2 hodinami
Bramboračka II.
Kajkajak před 2 hodinami
Karbanátky z ovesných vloček
Merylas před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
Davidíček před 3 hodinami
Kuřecí játra na víně a bylinkách
Libasaba před 3 hodinami
Česneková polévka - sváteční
MartinaJonakova před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Ajisek před 3 hodinami
Řecké Souvlaki
Jan Nemec před 3 hodinami
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
Nadatode před 3 hodinami
Tématické fráze:
krutí roláda,
rolady,
krutí rolády,
morčacie maso,
krutí maso,
drubezi rolady,
trušok,
morcacie maso recepty,
recept na morcacie stehno,
rolády drůbeží,
morcacie stehna,
zavarane maso,
kruti rolada plnena s bůčkem,
recepty z krutiho platu,
morcasi maso recepty,
rolady vareni,
morcia rolada,
krůtí stehno plat recept,
kruti rolada s kapustou,
morcaci prso recept
Suroviny:
stehno krůtí,
česnek,
paprika sušená sladká,
sůl,
olej,
koření provensálské,
rozmarýn,
hříbky sušené,
výpek,
bujón,
voda,
škrob kukuřičný,
brusinky zavařené
Komentáře (6)