Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 096 kJ / 1 457 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 144,50 g |
| Tuky | 65,50 g |
| Vláknina | 9,50 g |
| Cholesterol | 370 mg |
| Sodík | 2,30 g |
| Sůl | 5,70 g |
| Sacharidy | 67,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pekáč vymažeme máslem, naskládáme na kolečka nakrájené brambory, osolíme, okmínujeme.
Krok 2: Na pánvi na másle opražíme nakrájenou mrkev z pórkem a tuto směs položíme na brambory.
Krok 3: Pangasiuse posolíme, posypeme rybím kořením a položíme na směs mrkvve a pórku.
Krok 4: Dáme zapéct asi na 15 minut do vyhřáté trouby na 200 stupňů.
Krok 5: Mezitím si připravíme omáčku ze 2 kysaných smetan, kopru, bazalky, pažitky (co máte rádi), trochu osolíme a opepříme, nastrouháme sýr, polijeme pangasia již předpečeného a pečeme ještě asi 40 minut.
Zveřejněno 1. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius ze Švédska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98DD
Moje poznámka
Pangasius ze Švédska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98DD
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 7 minutami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 20 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 21 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 23 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 1 hodinou
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 3 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 4 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 5 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 5 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 13 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 14 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 16 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 16 hodinami
Tématické fráze:
pangas recepty,
na kolik stupňů se peče ryba,
na kolik stupnu pect rybu,
ryba po švédsku,
pangasius na másle,
pangasius se sýrovou omáčkou,
na kolik péct rybu,
pangacius po švédsku,
jak dlouho péct pangasia,
jak dlouho péct rybu,
pangasius trouba,
pangasius s koprovou omáčkou,
pangasius v koprové omáčce,
pangas se sýrovou omáčkou,
výborný pangasius,
jak dlouho se peče pangas,
jak dlouho se peče ryba,
recept pangasius na masle,
pangasius výborný recept,
švédská koprová omáčka
Suroviny:
pangasius,
brambory,
mrkev,
pórek,
smetana kysaná,
pažitka,
kopr,
bazalka čerstvá,
sýr tvrdý,
koření na ryby,
kmín celý,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (36)
recept ukládám +