Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 394 kJ / 2 006 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,82 g |
Tuky | 76,20 g |
Vláknina | 3,24 g |
Cholesterol | 384 mg |
Sodík | 546 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 141,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panenka marinovaná v balzamiku s brokolicí a žlutou mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZ9r
Moje poznámka
Panenka marinovaná v balzamiku s brokolicí a žlutou mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZ9r
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 2 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 6 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 26 minutami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 43 minutami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 2 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 2 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 3 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 3 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 6 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 6 hodinami
Tématické fráze:
marinovaná panenka,
pštrosí maso recepty,
veprova panenka s brokolici,
vepřová panenka kuchyňská úprava,
recepty z pštrosího masa,
recepty pštrosí maso,
balzamiko olej,
pštrosí recepty,
žlutá mrkev,
co se žlutou brokolicí,
slavnostní oběd recepty,
pštrosí maso cena,
brokolice,žlutá mrkev,
cena masa panenka,
panenka recept,
žlutá mrkev recepty,
panenka marinovaná v medu,
kuchyňská úprava vepřové panenky,
kuchyňská úprava vepřové panenky,
pannenka na mrkvi
Suroviny:
panenka vepřová,
mrkev žlutá,
ocet balsamiko,
med tekutý,
olej olivový,
bazalka čerstvá,
hořčice dijonská,
máslo,
pepř černý,
sůl,
omáčka honsin
Komentáře (27)
Recept je psaný tak, aby se podle něj pokrm dobře realizoval - takže porce masa v alobalu necháme ve vyhřáté troubě odpočívat přesně po tu dobu, pokud připravujeme zeleninu. Takže po čas rozpuštění másla ve výpeku, vhození a rozmrazení zeleninové směsi a podušení na skus...Prostě "ohne stress"
A Dominik a moje fotky - pokud mu něco ukážu, docela nekritizuje, ale potom baví společnost (hlavně odbornou, včetně mého otce) tím, že prý cvaknu a hned strhnu foťák (údajně bych měla chvilku počkat...) a pak kritizuje nějaké stíny na mých fotkách...co já vím, nezajímá mě to...zatím. Když se dostane k mému foťáku, úplně mi ho přenastaví a já jsem potom zoufalá...
toto je prostě zase pohádka
Mischamant, to co jsi napsala, mě ale dost zavazuje, víš to??
Rebi, tvoje poznámka mě docela inspirovala. Máme každou středu na náměstí farmářské trhy a zatím jsem kolem stánku jisté pštrosí farmy chodila bez povšimnutí...Asi tam nakouknu a nakoupím. Dceři neřeknu, co právě jí, manželovi to vadit nebude a já to alespoň ochutnám...Pořád lepší než klokan...je to nakonec blbej pták, ne?