Pomalu pečená srnčí pochoutka
Srnčí maso patří v sortimentu zvěřiny k jedněm z nejoblíbenějších. Výrazná chuť masa je jen podtržena pečenou kořenovou zeleninou. Rozpadající se, šťavnaté maso si nejlépe vychutnáte s houskovým knedlíkem.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 671 kJ / 1 355 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,90 g |
Tuky | 6,94 g |
Vláknina | 19,14 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 885 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 47,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečená srnčí pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y5D9
Moje poznámka
Pomalu pečená srnčí pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y5D9
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 18 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 18 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 1 hodinou
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 3 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 3 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 4 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 5 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 5 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 6 hodinami
Cuketový perník
MonikaP. před 6 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 7 hodinami
Tématické fráze:
srnčí maso pečené v troubě,
srnci zebra,
pecena srnci zebra,
srnci zebra - recepty,
recepty na srnčí maso pečené,
recept na pečená srnčí žebra,
pečené srnčí maso,
srnčí žebra pečená,
pečená srnčí kýta,
srnčí kýta pečená,
pečené srnčí maso recepty,
srnčí maso pečené,
pečená zvěřina,
srnčí žebra recepty,
srnčí žebra recept,
srnčí maso recepty,
pečené srnčí žebra,
pečeny danek,
recept na srnčí žebra,
srnčí žebra pečené
Suroviny:
maso srnčí,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
česnek,
víno červené,
vývar masový,
marmeláda rybízová,
povidla švestková,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
bobkový list,
mouka hladká,
máslo,
olej
Komentáře (14)
On ten název je spíš proto, že se peče celkově 1 1/2 hod. a bylo to pěkně měkoučké..., jinak peču hodinu.
Možná je to trochu zavádějící, ale každý stejně upeče podle svého.