Suroviny
Porce: 3 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 619 kJ / 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,52 g |
| Tuky | 0,53 g |
| Vláknina | 13,99 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 91 mg |
| Sůl | 0,28 g |
| Sacharidy | 24,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka plná zdraví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/znqO
Moje poznámka
Polévka plná zdraví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/znqO
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 12 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 13 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 9 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 9 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 12 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 12 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 13 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 13 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 14 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 14 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 14 hodinami
Tématické fráze:
pohanka jak uvařit,
kroupy a zdravi,
jak uvařit kroupy,
příprava krup,
recepty z krup,
jak uvařit brokolici,
jak uvařit polévku,
kroupy příprava,
recepty z celeru,
polévka z krup,
polévky pro zdraví,
jak osmažit cibulku,
kroupy velké,
doba vaření krup,
krupy a zdravi,
jak vaříme kroupy do polévky,
kroupy zdraví,
příprava krup do polévky,
uvařit kroupy,
vařeni krup
Suroviny:
cibule,
mrkev,
česnek,
celer,
petržel,
kedlubna,
kapusta,
brokolice,
pórek,
pohanka,
kroupy,
bylinky zelené,
vývar zeleninový,
podravka,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (5)