Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 305 kJ / 1 268 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,25 g |
Tuky | 98,90 g |
Vláknina | 3,85 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 188 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 15,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filet z candáta se zeleninovým julienne a šťouchanými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/70X1
Moje poznámka
Filet z candáta se zeleninovým julienne a šťouchanými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/70X1
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 2 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 3 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 6 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 7 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 15 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Thajské curry
Trol60 před 4 minutami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 31 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 2 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 3 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 3 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 4 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 4 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 4 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 6 hodinami
Tématické fráze:
candát filet recept,
recept na filet z candáta,
top recept na filet z candáta,
candat na mrkví,
candat se zeleninou a bramborem,
ryba se šťouchanými bramborami,
julienne recepty,
julienne top recepty,
rizoto se zeleninou julienne,
recept na filety z candáta,
filety z candáta recepty,
candát zapečený s bramborami a česnekem,
candat se smazenou zelenina,
recepty z lososa s přelivem se štouchanými brambory,
ryba se šťouchanými brambory,
jak zbavime candata supin,
candát mrkev porek
Suroviny:
candát,
sůl,
mrkev,
petržel,
celer,
paprika čerstvá červená,
pórek,
olej olivový,
máslo,
rozmarýn,
brambory,
voda,
šunka,
máslo
Komentáře (9)