Můj bezinkový sirup (za studena)
Černý bez je u nás velmi rozšířený, a tak nic nebrání tomu, abychom využili jemnou chuť jeho květů pro přípravu výborného osvěžujícího sirupu. Připravíme ho zastudena, a tak nepřijdeme o jeho krásnou vůni.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 41 838 kJ / 10 000 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 0,00 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 13 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 2 500,00 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Můj bezinkový sirup (za studena)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/54YK
Moje poznámka
					 
				
Můj bezinkový sirup (za studena)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/54YK
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 1 hodinou
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
soumar99 před 7 minutami
	
			 
	
	
Fazolová polévka rychlá
Jirka33 před 29 minutami
	
			 
	
Frankfurtská polévka s bramborami
Eva z HK před 51 minutami
	
			 
	
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
Diesel před 1 hodinou
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 13 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 14 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 15 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 16 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 16 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							bezový sirup za studena, 
						
						
							sirup z černého bezu za studena, 
						
						
							bezový sirup za studena recept, 
						
						
							sirup z bezových květů za studena, 
						
						
							sirup za studena, 
						
						
							bezový sirup z květů za studena, 
						
						
							bezínkový sirup, 
						
						
							recept na bezový sirup za studena, 
						
						
							bezinkový sirup s medem, 
						
						
							bazovy sirup, 
						
						
							bezový med, 
						
						
							bezinkový sirup recept, 
						
						
							sirupy za studena, 
						
						
							sterilizace sirupu, 
						
						
							sirup ze sušeného bezu, 
						
						
							konzervační přípravek do sirupu, 
						
						
							ovocné sirupy za studena, 
						
						
							sušený bezinkový květ, 
						
						
							bezový sirup za studena recepty, 
						
						
							výborný bezinkový sirup
						
					
						Suroviny:
						
							květy černého bezu, 
						
						
							kyselina citronová, 
						
						
							voda, 
						
						
							cukr krystal
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
	 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (17)
90gr kyseliny citronové
2 celé oprané a nakrájené citrony
to vše dám do 4 litrů převařené chladné vody a nechám 24 hod.louhovat.Druhý den přecedím přes plátýnko,přidám 4 kg cukru a 2ks PETOLU /konzervační přípravek Otker,petol prý se už neprodává/.,ten rozmíchám v trošce převařené vody a naliji do šťávy.A pak už jen míchám do úplného rozpuštění.Je výborný-doporučuji !!!
Ja to mám tri týždne v chladničke, lebo ho vypijeme, ale možno vydrží oveľa dlhšie...