Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 317 kJ / 1 032 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,46 g |
| Tuky | 76,17 g |
| Vláknina | 18,16 g |
| Cholesterol | 136 mg |
| Sodík | 6,72 g |
| Sůl | 16,64 g |
| Sacharidy | 32,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové závitky na zelí s paprikovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oX4X
Moje poznámka
Vepřové závitky na zelí s paprikovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oX4X
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 2 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 2 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 2 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 21 minutami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 23 minutami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 2 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 2 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 3 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 3 hodinami
Vaječný koňak
Vigousek před 4 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 5 hodinami
Tvarohová štola
Pavlina3 před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřové závitky,
maďarské závitky,
vepřové závitky se zelím,
czsemege papriky,
prodej kysaného zelí,
vepřové zavitky z trouby,
vepřové závitky na zelí,
závitky z vepřového masa,
vepřové závitky se zelím v pečené v troubě,
veprovy zavitek s bramborem,
vepřové v zelí,
vepřové plátky na zelí,
vepřové závitky v troubě,
vepřová závitek s dijonskou omáčkou,
csemege pasta,
vepřový závitek recept,
madarský závitek,
csemege paprika,
csemege paprika krém,
csipos recept
Suroviny:
kotleta vepřová,
salám pikantní,
slanina,
zelí kysané,
cibule,
hořčice dijonská,
pasta papriková,
sůl,
pepř
Komentáře (23)
magdalenka: csemege a originál maďarský