Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 737 kJ / 415 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,28 g |
| Tuky | 2,75 g |
| Vláknina | 10,29 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 83,54 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejprve propláchněte kroupy a dejte je vařit do osolené vroucí vody. Až budou měkké, vodu slijte.
Krok 2: Hlívu s cibulí očistěte a nakrájejte na menší kusy.
Krok 3: V pánvi rozehřejte část sádla (zbytkem vymažte zapékací misku). Na sádle zpěňte bílou část cibulku a přidejte hlívu. Restujte na mírném plameni do měkka.
Krok 4: Osolte, opepřete, přidej kmín a majoránku.
Krok 5: Smíchejte s lisovaným česnekem, zelenou částí cibulky a kroupami a dejte do zapékací misky.
Krok 6: Pečte v předem vyhřáté troubě na 180 stupňů asi 25 minut.
Zveřejněno 8. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlívový kuba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9vGY
Moje poznámka
Hlívový kuba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9vGY
Nejnovější recepty
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 12 minutami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 21 minutami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 3 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 3 hodinami
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koňakové košíčky
kvetka před 13 minutami
Hovězí polévka
Kajkajak před 23 minutami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 1 hodinou
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 2 hodinami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 2 hodinami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 2 hodinami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 2 hodinami
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 3 hodinami
Tématické fráze:
juba z hlivy,
houbový kuba z hlivy,
kroupovy perkelt recept,
kuba zhlivy,
houbovy juba,
černy kuba s hlivy,
vanocni kuba z hlivy,
recept kuba z hlívy ustřičné,
kuba z krup a hlivy ústřičné
Suroviny:
hlíva ústřičná,
kroupy ječné,
sádlo,
cibulka jarní,
česnek,
majoránka,
kmín drcený,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (7)