Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 891 kJ / 1 169 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,96 g |
Tuky | 71,60 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 296 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 22,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Enchilada s vepřovým masem a červenými fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ex4W
Moje poznámka
Enchilada s vepřovým masem a červenými fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ex4W
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 26 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 37 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 13 hodinami
Tématické fráze:
fazolový guláš s vepřovým masem,
recepty s fazolemi,
veprove s fazolemi,
mexické enchiladas,
fazolová omáčka s cervenych fazoli s veprovym,
encilada,
enchelada,
maso s fazolemi mexiko,
fazole s vepřovym,
tortila s vepřovým masem,
mexicka enchilada,
mexická tortila s fazolemi,
tortilla s vepřovým masem,
jak uvařit fazole,
vepřové s fazolí,
smes s fazoli a masa do tortil,
kuřecí enchilada,
tortily s vepřovým masem,
vepřová směs s fazolemi,
enchiladas s kuřecím masem
Suroviny:
tortilla,
maso vepřové,
fazole červené,
sýr chedar,
olivy černé,
cibule,
pyré rajčatové,
protlak rajčatový,
římský kmín mletý,
chilli,
koření oregáno sušené,
máslo,
koření mexiko,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (13)
Já jsem vycházela z toho, jak enchiladas připravují v naší oblíbené mexické restauraci, o které se tvrdí, že je jedna z nejlepších zde. Tam jsou zapečené. Koukni...http://www.sonoras.cz/mexicka_a.htm
Quesadilly také dělávám, dávala jsem sem recept. Zase s čedarem
Po mexických sýrech kouknu, ale zatím jsem je ani nezaznamenala. Poradíš jejich názvy, prosím, abych věděla, na co se ptát? Ď.