Vietnamský salát Bún bò Nam Bộ
Vietnamská kuchyně je pestrá, používá spousty druhů zeleniny, kvalitní maso a v neposlední řadě je i lákavá pro oko. Vietnamský salát Bún bò Nam Bộ je náročnější na množství různých surovin i práci a pro toho, kdo si chce takový salát připravit v domácích podmínkách, je tu tento recept.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 846 kJ / 441 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 52,24 g | 
| Tuky | 2,99 g | 
| Vláknina | 5,37 g | 
| Cholesterol | 184 mg | 
| Sodík | 4,64 g | 
| Sůl | 9,30 g | 
| Sacharidy | 50,20 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Vietnamský salát Bún bò Nam Bộ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrzn
Moje poznámka
					
				
Vietnamský salát Bún bò Nam Bộ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrzn
Nejnovější recepty
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 19 minutami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 20 minutami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 36 minutami
	
			
	
	
Tiramisu od Itala
Chasti před 42 minutami
	
			
	
	
Krupicová kaše
Lida.Rose před 1 hodinou
	
			
	
Romadurová pomazánka
kulaslf před 2 hodinami
	
			
	
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 2 hodinami
	
			
	
Indická čočka s batáty
micurka před 5 hodinami
	
			
	
Celozrnné housky
Manik před 5 hodinami
	
			
	
Margot koláč s jablky
jestedka před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							bun bo nam bo recept, 
						
						
							bun bo nam bo, 
						
						
							bumbo nambo recept, 
						
						
							bumbo nambo, 
						
						
							bunbonambo recept, 
						
						
							bum bo nam bo recept, 
						
						
							bum bo nam bo, 
						
						
							mumbo nambo, 
						
						
							vietnamský zelný salát, 
						
						
							bun bo nambo, 
						
						
							recept bun bo nam bo, 
						
						
							bumbonambo, 
						
						
							recept na bumbo nambo, 
						
						
							bunbonambo, 
						
						
							bunbo nambo, 
						
						
							bún bo, 
						
						
							bún b nam b recept, 
						
						
							bun no nam bo, 
						
						
							numbo nambo, 
						
						
							bun bo recept
						
					
						Suroviny:
						
							nudle rýžové, 
						
						
							kýta hovězí, 
						
						
							omáčka rybí, 
						
						
							cukr, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							tráva citronová, 
						
						
							česnek, 
						
						
							olej, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							okurka salátová, 
						
						
							salát ledový, 
						
						
							klíčky mungo baby, 
						
						
							nesolené arašídy, 
						
						
							cibule sušená, 
						
						
							koriandr, 
						
						
							perila, 
						
						
							bazalka čerstvá, 
						
						
							cukr, 
						
						
							ocet rýžový, 
						
						
							omáčka rybí, 
						
						
							voda, 
						
						
							chilli paprika čerstvá, 
						
						
							česnek, 
						
						
							olej
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (14)
No, nejspíš děláte něco blbě...
Pominu-li nakrájení masa ("maso musí být nakrájené na velmi tenké plátky" - jak tenké? Jako na carpaccio?? Kolik mm???) tak je chyba asi v délce tepelné úpravy: než dělat o 10 sekund déle, je lepší dělat o minutu kratší dobu
Ale hlavně: než bych to začal dělat, tak bych si to na několika kouscích masa vyzkoušel ...