Burgundský guláš, jak ho vařil Václav Havel
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 650 kJ / 2 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 254,31 g |
Tuky | 89,90 g |
Vláknina | 62,70 g |
Cholesterol | 595 mg |
Sodík | 3,09 g |
Sůl | 7,22 g |
Sacharidy | 105,69 g |
Postup přípravy
Nevaříme v papiňáku!! Hezky pozvolna dusíme v kastrólu se silnějším dnem.
Zveřejněno 12. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Burgundský guláš, jak ho vařil Václav Havel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6y39
Moje poznámka
Burgundský guláš, jak ho vařil Václav Havel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6y39
Nejnovější recepty
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 10 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 10 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 13 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 4 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 12 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 13 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 15 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 16 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 17 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 17 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 17 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 17 hodinami
Tématické fráze:
guláš podle václava havla,
guláš vaclava havla,
guláš podle havla,
burgunský guláš,
burgunský guláš recept,
guláš dle václava havla,
havluv gulas,
burgunsky gulas podle vaclava havla,
burgundský guláš podle havla,
hovězí guláš podle havla,
guláš havla,
havel guláš,
guláš havel,
guláš prezidenta havla,
burgunsky gulas vaclava havla,
tncz nova levné recepty ládi hrušky vepřový guláš,
gulaz václava havla,
havlův guláš recept,
guláš dle havla,
burbunsky gulas
Suroviny:
kližka hovězí,
bůček uzený,
klobása,
cibule,
víno červené,
šlehačka,
brambory,
mrkev,
celer,
petržel,
mouka hladká,
kečup sladký,
džem rybízová,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
pepř drcený,
jalovec,
majoránka,
kůra citronová,
sůl
Komentáře (14)
Rcp tady je slušně transformován
...a k té ušlehané (pro mě velmi překvapivé
OT
" až se chuti prolnou"
No, rozumím, není to součást rcp, ale V. Havel také nesnášel klišé a něco takového by z húst nevypustil, že
Nedělám bigos, ale segedín a zelňačku, a ty taky musí ležet.
Odležet to nechat musíš, vždyť to bude v lednici!
Prosím tě, kečup dáváš sladký nebo pálivý? Nebo prostě dle chuti?
Omlouvam se za absenci diakritiky, ale bohuzel aktualne nemam cz klavesnici.