Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 100 kJ / 741 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,96 g |
| Tuky | 24,60 g |
| Vláknina | 5,94 g |
| Cholesterol | 225 mg |
| Sodík | 7,28 g |
| Sůl | 17,90 g |
| Sacharidy | 24,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze svíčkové si připravíme 3 medailónky, lehce rozklepeme, osolíme, opepříme, zakápneme sójovou omáčkou, olivovým olejem a necháme dvě hodiny odležet.
Krok 2: Naložený maso prudce opečeme z obou stran na olivovým oleji. Na vypeklém tuku opečeme fazolový lusky a přidáme nadrobno nakrájený rajče, papriku, šalotku, kostky lilku, nastrouhaný česnek a nudličky zázvoru.
Krok 3: Osolíme, opepříme, přidáme cukr, ústřicovou omáčku a dusíme asi 3 minuty pod pokličkou.
Zveřejněno 3. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak podle Bruce Willise
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rY8w
Moje poznámka
Steak podle Bruce Willise
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rY8w
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 18 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 23 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 1 hodinou
Kokosová očka
Sima1996 před 7 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 10 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 10 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 10 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 10 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 11 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 11 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí svíčková recepty,
recept steak,
recept na steak,
steak recepty,
steak,
hovězí steaky recepty,
hovězí maso recepty,
steak ze svíčkové,
omáčka na steak recept,
steaky ze svíčkové,
steak z hovězí svíčkové,
hovězí svíčková steak,
na čem smažit steak,
omáčka na steaky,
recepty steak,
steak jinak,
smažení steaku,
steak svíčková,
steaky recepty,
mail willisb.com loc:cz
Suroviny:
svíčková hovězí,
česnek,
cibule šalotka,
paprika čerstvá žlutá,
zázvor čerstvý,
pepř,
omáčka sojová,
lusky fazolové,
lilek,
rajče,
libeček,
cukr krystal,
sůl,
ústřicová omáčka,
olej olivový
Komentáře (14)
A nebo sádlo.Kdo má vysoký cholesterol,volí olej,ale sádlo tomu dodá i chuť.Zase, tak často nesmažíme,alespoň u nás ne a nemáme žádné zdravotní problémy,takže domácí sádlo je dobré.Mně osobně nechutná olivová příchuť na smažených pokrmech a nepoužívám ho.Jen panenský do salátů na studeno..
Jinak recept vypadá chutně.
Královno,prosím,mohla bys upravit popis receptu?Byla by velká škoda neznámkovat jinak výtečný recept ,jen kvůli češtině.Já bych si raději početla o oleji,než o napsání receptu.Děkuji ti moc.
A v tom dalším s tebou nadšeně souhlasím. Víš, já žiji od roku 1985 v USA a tahle "nová" čeština mně ničí a drásá.
Ale jinak, tenhle steak je marinovaný jen v sojovce a v jednoduchosti je krása. Bodík přidávám.