Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 100 kJ / 741 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 103,96 g | 
| Tuky | 24,60 g | 
| Vláknina | 5,94 g | 
| Cholesterol | 225 mg | 
| Sodík | 7,28 g | 
| Sůl | 17,90 g | 
| Sacharidy | 24,10 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Ze svíčkové si připravíme 3 medailónky, lehce rozklepeme, osolíme, opepříme, zakápneme sójovou omáčkou, olivovým olejem a necháme dvě hodiny odležet.
	Krok 2: Naložený maso prudce opečeme z obou stran na olivovým oleji. Na vypeklém tuku opečeme fazolový lusky a přidáme nadrobno nakrájený rajče, papriku, šalotku, kostky lilku, nastrouhaný česnek a nudličky zázvoru.
	Krok 3: Osolíme, opepříme, přidáme cukr, ústřicovou omáčku a dusíme asi 3 minuty pod pokličkou.
Zveřejněno 3. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Steak podle Bruce Willise
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rY8w
Moje poznámka
					
				
Steak podle Bruce Willise
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rY8w
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 21 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 minutami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 17 minutami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 32 minutami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 9 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 11 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 13 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 13 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 14 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 14 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 15 hodinami
						Tématické fráze:
						
							hovězí svíčková recepty, 
						
						
							recept steak, 
						
						
							recept na steak, 
						
						
							steak recepty, 
						
						
							steak, 
						
						
							hovězí steaky recepty, 
						
						
							hovězí maso recepty, 
						
						
							steak ze svíčkové, 
						
						
							omáčka na steak recept, 
						
						
							steaky ze svíčkové, 
						
						
							steak z hovězí svíčkové, 
						
						
							hovězí svíčková steak, 
						
						
							na čem smažit steak, 
						
						
							omáčka na steaky, 
						
						
							recepty steak, 
						
						
							steak jinak, 
						
						
							smažení steaku, 
						
						
							steak svíčková, 
						
						
							steaky recepty, 
						
						
							mail willisb.com loc:cz
						
					
						Suroviny:
						
							svíčková hovězí, 
						
						
							česnek, 
						
						
							cibule šalotka, 
						
						
							paprika čerstvá žlutá, 
						
						
							zázvor čerstvý, 
						
						
							pepř, 
						
						
							omáčka sojová, 
						
						
							lusky fazolové, 
						
						
							lilek, 
						
						
							rajče, 
						
						
							libeček, 
						
						
							cukr krystal, 
						
						
							sůl, 
						
						
							ústřicová omáčka, 
						
						
							olej olivový
						
					
	
			
Komentáře (14)
A nebo sádlo.Kdo má vysoký cholesterol,volí olej,ale sádlo tomu dodá i chuť.Zase, tak často nesmažíme,alespoň u nás ne a nemáme žádné zdravotní problémy,takže domácí sádlo je dobré.Mně osobně nechutná olivová příchuť na smažených pokrmech a nepoužívám ho.Jen panenský do salátů na studeno..
Jinak recept vypadá chutně.
Královno,prosím,mohla bys upravit popis receptu?Byla by velká škoda neznámkovat jinak výtečný recept ,jen kvůli češtině.Já bych si raději početla o oleji,než o napsání receptu.Děkuji ti moc.
A v tom dalším s tebou nadšeně souhlasím. Víš, já žiji od roku 1985 v USA a tahle "nová" čeština mně ničí a drásá.
Ale jinak, tenhle steak je marinovaný jen v sojovce a v jednoduchosti je krása. Bodík přidávám.