Jáhly se zeleninou na způsob leča
Jáhly se zeleninou na způsob leča jsou jednoduchým a výživným jídlem plným chuti. Paprika, rajčata a cibule se propojí s vařenými jáhlami do lehce krémového základu. Ideální jako zdravý oběd bez masa nejen pro vegetariány.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 885 kJ / 929 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,45 g |
| Tuky | 27,68 g |
| Vláknina | 22,48 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 138,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jáhly se zeleninou na způsob leča
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNDl
Moje poznámka
Jáhly se zeleninou na způsob leča
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNDl
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 12 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 15 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 17 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 7 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 7 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 7 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 7 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 7 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 8 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 9 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 10 hodinami
Tématické fráze:
jáhly recepty,
jáhly se zeleninou,
recept na jáhly,
jáhly s cuketou,
recepty z jáhel,
recept na způsob leča,
lečo jáhly,
jáhly recept,
jáhly - top recepty,
jáhlové lečo,
jáhly s lilkem,
recept na jáhly s lilkem,
cuketa a jáhly,
recepty jáhly lečo
Suroviny:
cibule,
olej,
rajče,
paprika čerstvá červená,
cuketa,
jáhly,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (6)