Nejjednodušší zavařené hrušky
Sezóna hrušek je v plném proudu zejména na sklonku léta, kdy přichází čas na jejich zpracování. Připravte třeba výborný ovocný kompot. Hrušky mají samy o sobě úžasnou chuť, a tak nepotřebují žádné koření.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nejjednodušší zavařené hrušky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vROn
Moje poznámka
Nejjednodušší zavařené hrušky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vROn
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 2 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 17 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 20 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 7 minutami
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 59 minutami
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 1 hodinou
Vánočka III
Marcela.Ma. před 3 hodinami
Kapří hranolky
loing před 12 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 12 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 12 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 12 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 13 hodinami
Tématické fráze:
zavařování hrušek,
zavařené hrusky,
recepty na zavařování hrušek,
zavarujeme hrusky,
recept na zavařování hrušek,
recept na zavařené hrušky,
zavařování hrušek recept,
nálev na hrušky,
hrušky zavařování,
jak zavařit hrušky,
jak zavařovat hrušky,
nalev na zavarovani hrusek,
recept zavařování hrušek,
zavařené hrušky recept,
zavařování hrušky,
zavařování hrušek v troubě,
zavařené hrušky recepty,
zavareni hrusek,
jak se zavaruji hrusky,
recepty z hrušek
Suroviny:
hruška,
voda,
cukr krupice,
kyselina citronová
Komentáře (26)