Bezlepkový chléb, který chutná jako klasický
Pečený domácí chleba je dar. V dnešním světě už není problém vykouzlit i dokonalý, na povrchu kůrky křupavý a uvnitř krásně nadýchaný a okatý chleba i pro celiaky. Příprava je lehce náročná, ale věřte, že výsledek stojí za to!
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 341 kJ / 1 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,45 g |
Tuky | 5,40 g |
Vláknina | 30,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 267,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkový chléb, který chutná jako klasický
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDxAk
Moje poznámka
Bezlepkový chléb, který chutná jako klasický
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDxAk
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 18 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 7 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 9 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 9 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 9 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 9 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 9 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 10 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 10 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 11 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 11 hodinami
Suroviny:
droždí sušené,
voda,
cukr moučkový,
psyllium,
voda,
škrob bramborový,
mouka,
mouka pohanková,
sůl,
kmín drcený,
ocet,
olej,
mouka
Komentáře (12)
Nemáte prosím nějaký recept na bezlepkové rohlíky?