Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní králičí játra s pohankou

Hodnocení receptu je 3,9 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

spagetka spagetka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 729 kJ /
413 kcal
Bílkoviny62,79 g
Tuky10,86 g
Vláknina4,36 g
Cholesterol 1,47 g
Sodík 217 mg
Sůl0,51 g
Sacharidy14,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jatýrka nakrájíme na oblíbenou velikost. Krok 2: Na rozpálený olej vložíme cibuli a stroužky česneku (pokrájené a trochu tymiánu, dál půlku červené a bílé papriky a část porku azpěníme. Krok 3: Na to vložíme jatýrka, zprudka opečeme, podlejeme malinko vodou a dusíme. Asi po 10 min. dáme zbytek zeleniny, okořeníme dle chuti a zahustíme moukou. Dusíme ještě asi 10 min. Krok 4: Mezitím si dle návodu připravíme pohanku.

Zveřejněno 17. 12. 2008

Poznámka autorky spagetka

Celé jídlo netrvá déle než 20 min.A určitě by tam byl výborný i sýr a zjemnit i smetanou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wp68

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wp68

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Pěkný receptík,jsem na tom podobně jako ostatní králíčí játra jsem neviděla,ale zkusím si koupit třeba krůtí a vyzkouším pohanku mám ráda.:-p:-K+1

Market, já dávám do bramboračky kroupy, taky je miluji, pohanku nemám ještě vyzkoušenou;-)

Pohanku jako přílohu jsem zkusula jednou a vypískali mně.;-( Ale tajně ji přidávám do bramboračky, tam se to mezi kroupama schová. ;-)
Játra (kupuji kuřecí) máme moc rádi a takhle upravená budou drahému určitě chutnat.:-p:yes:

Moc hezký receptík Ladi a ta pohanka je skvělá, samý rutin, a koho dnes netrápí křečové žíly, že?Určitě uvařím, moc se mi to líbí.:yes:

Já jsem ještě pohanku nedělala, ale určitě bys mi nějak poradila, ne?;-)

Jani - pohanka :-!:-! - určitě jdou jakákoli játra. Jen tady měli v akci králičí

Ladi, co to máš za přílohu? Kroupy? Vypadá to fakt skvěle, sice králičí játra neseženu asi, ale nahradila bych to krůtími, mňam!!!:yes:

Tématické fráze:
játra z králíka, králičí ledvinky, králičí vnitřnosti, pokrmy z pohanky, recepty z králičích jater, omáčka z králičích jater, pokrmy z králíka, králičí játra omáčka, králičí ledvinky recept, kuřecí játra s pohankou, králičí vnitřnosti recept, vnitřnosti z králíka, kralici jatyrka, jak upravit králíka, králičí vnitřnosti recepty, kuřecí jatýrka s pohankou, recepty-králičí játra, vnitřnosti králičí, recept na kraici jatra, pohanka recepty

Suroviny:
játra králičí, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá bílá, pórek, cibulka, česnek, sůl, pepř, omáčka worcesterová, tymián, omáčka chilli, mouka, pohanka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu