Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 540 kJ / 2 997 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 141,91 g |
| Tuky | 203,84 g |
| Vláknina | 6,14 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 33,69 g |
| Sůl | 91,01 g |
| Sacharidy | 145,86 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbovka s bramborovými noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPWn
Moje poznámka
Houbovka s bramborovými noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPWn
Nejnovější recepty
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 49 minutami
Linecká barevná kolečka
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové hvězdičky s polevou
Přidáno před 9 hodinami
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 13 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
Přidáno před 13 hodinami
Dětský domácí punč
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
boomgo před 10 minutami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 2 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 2 hodinami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 4 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 4 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 5 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
lucyjezdikova před 5 hodinami
Bramboračka
artistichideaway před 7 hodinami
Tématické fráze:
haluškovač,
polévka s bramborovými noky,
babica recepty noky,
bramborové noky do polévky,
houbovka na cerno,
ňoky,
babica noky,
bramborákové noky recept,
noky babica,
babica bylinkové noky,
bramborákové noky,
babica recepty kuba,
noky se zampionama,
babica houby,
recept na strojové těstoviny,
houbový kuba babica,
noky od babici,
syrove knedliky na spenatu babica,
haluškovač a recepty,
krupicovo maslove s noky
Suroviny:
bujón,
houby,
mrkev,
hrášek,
nať petrželová,
brambory,
vejce,
sůl,
pepř,
majoránka,
česnek,
mouka hladká
Komentáře (9)