Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 093 kJ / 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,27 g |
Tuky | 40,43 g |
Vláknina | 6,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 82 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 29,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Základní nálev na hovězí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYl
Moje poznámka
Základní nálev na hovězí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYl
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 10 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 10 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 10 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 10 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 12 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 11 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 11 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 12 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 12 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 13 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 13 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 13 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 13 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 14 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 15 hodinami
Tématické fráze:
nalozeni masa na svickovou,
jak naložit svíčkovou,
nakládání hovězího masa,
naložení hovězího masa na svíčkovou,
jak nalozit maso na svickovou,
naložení hovězího masa,
nálev k naložení svíčkové,
jak nalozit maso,
recepty z hovězího masa,
zavařování hovězího masa,
jak naložit utopence,
jak naložit hovězí,
lák na svíčkovou,
nálev na naložení svíčkové,
naložit svíčkovou,
jak nalozit hovezi svickovou,
jak nalozit maso na cinu,
naložení masa,
naložit maso na svíčkovou,
nakládáni masa na svíčkovou
Suroviny:
cibule,
celer,
mrkev,
petržel,
cukr,
olej,
koření nové koření,
pepř celý,
saturejka
Komentáře (4)