Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 816 kJ / 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,93 g |
Tuky | 10,62 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 71 mg |
Sodík | 191 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 31,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubnové zelí s hovězím masem / dietní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JqLP
Moje poznámka
Kedlubnové zelí s hovězím masem / dietní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JqLP
Nejnovější recepty
Rychlý koláč s tvarohem a jahodami
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohová zmrzlina s mangem
Přidáno před 6 hodinami
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno před 21 hodinami
Zeleninový salát – co lednice nabízí
Přidáno před 22 hodinami
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno před 22 hodinami
Tortilla s ovocem
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová pórková polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Moučník s tvarohem a jahodou
Kakoska před 2 hodinami
Babiččiny škvarkové placky
danielle72 před 2 hodinami
Opravdu křupavé vafle
karel.prchlik2 před 2 hodinami
Jahodový nápoj
iveta.kroul před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Ketynna před 3 hodinami
Těstoviny se špenátem a uzenou šunkou
bajoo před 4 hodinami
Kuličky z mletého masa pečené se zeleninou
Tereziena před 4 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
daninako před 5 hodinami
Tématické fráze:
kedlubnové zelí,
kedlubnové zelí recept,
zelí recepty,
kedlubnové zelí video,
recept kedlubnové zelí,
recept na kedlubnové zelí,
recepty dietni,
zelí z kedlubny,
kedlubnové recepty,
kedlubnové zelí mačingová,
recepty kedlubnové zelí,
zelí z kedluben,
recepty pro redukci váhy,
zelí recept,
recept na zelí,
výborné kedlubnové zelí,
zeli z kedlubnu,
dietní recept,
kedlubnové,
zelí z gigantu
Suroviny:
kedlubna,
olej rostlinný,
cibule,
mouka hladká,
voda,
kmín celý,
sůl,
ocet,
cukr,
maso hovězí
Komentáře (11)