Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 422 kJ / 101 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,86 g |
| Tuky | 0,61 g |
| Vláknina | 7,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 19 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slepice "Eňo-ňuňo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVLA
Moje poznámka
Slepice "Eňo-ňuňo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVLA
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 9 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 14 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Likérové špičky
Sahula před 57 minutami
Kávové úlky
MichaelaSr před 1 hodinou
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 1 hodinou
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 1 hodinou
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 2 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 2 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 2 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 2 hodinami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 3 hodinami
Tématické fráze:
slepice recept,
slepice recepty,
slipka na paprice,
paprikáš ze slepice,
nejlepší slepice na paprice recept,
recepty ze slepice,
eno,
slipka na papryce,
recepty co ze slepice,
roláda eňoňuno,
slepice na kmíně,
slepice na rajčatech,
slepice na paprice,
slipka na paprice recept,
slepice na paprice levné recepty,
slepice na špeku,
slepice na paprice bramborový knedlík,
recept slepice,
slepice v receptech,
nejlepsi recepty na slepice
Suroviny:
slepice,
cibule,
šlehačka,
rajče,
paprika čerstvá zelená,
paprika sušená sladká,
sůl,
tymián,
bobkový list,
kmín celý,
koření nové koření mleté,
mouka hladká,
špek
Komentáře (8)