Suroviny
Porce: 5-litrovy hrniec
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 999 kJ / 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,48 g |
Tuky | 0,72 g |
Vláknina | 12,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 123 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 46,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ukrajinský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/79q1
Moje poznámka
Ukrajinský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/79q1
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 3 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 6 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 10 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 11 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Sahula před 2 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 44 minutami
Koláč z cukety
Vampi před 2 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 2 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 3 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 4 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 6 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Tématické fráze:
boršč podle rodilé ukrajinky,
recept na boršt,
boršt,
borsč,
bořč,
borč recept,
boršč recept,
borst recept,
recept na boršč,
ukrajinske recepty,
ukrainsky borsc,
polévka boršt,
recepty boršt,
borst polevka,
recept boršť,
borč recepty,
jak uvarit borsc,
polévka bořč,
ruský bořč,
rusky borc polevka
Suroviny:
maso vepřové,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
řepa červená,
zelí bílé,
brambory,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř černý,
vegeta,
olej,
česnek,
petrželka,
smetana zakysaná
Komentáře (19)
petulka:je to vec vkusu, niekomu chuti majoneza, niekomu smotana...
byl vynikající,ale nikdy jsem se ho nenaučila vařit,tak snad si na něm z tohoto receptíku pošmáknu...