Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Srnčí maso je velice jemné, s nízkým obsahem tuku. Srna je jedno z nejmenších druhů zvěřiny s průměrnou váhou 12-15kg. Dopřejte masu na červeném víně čas, který potřebuje. Odměnou vám bude nevšední gurmánský zážitek.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8Mn
Moje poznámka
Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8Mn
Nejnovější recepty
Párečky v těstíčku
Přidáno před 35 minutami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 46 minutami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 1 hodinou
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 3 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 3 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 3 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 5 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 6 hodinami
Mleté na způsob hašé
Neposlusna před 6 hodinami
Tématické fráze:
srnčí na víně,
srnci na zelenine,
srnčí hřbet,
srnčí hřbet na smetaně,
dančí hřbet,
kančí hřbet na zelenině,
srnčí hřbet recept,
srnčí na červeném víně,
recept na srnčí hřbet,
dančí hřbet recepty,
srnčí maso na víně,
dančí hřbet recept,
kančí hřbet na víně,
divočina na zelenině,
zvěřina na červeném víně,
srnci hrbet recepty,
srnec na víně,
srnčí maso na zelenině,
divocina na vine,
karlovarský knedlík recept
Suroviny:
hřbet srnčí,
slanina uzená,
máslo,
koření divočina,
zelenina kořenová,
cibule,
víno červené,
cukr krupice,
mouka,
džem rybízová
Komentáře (13)