Dobrá tlačenka
Dobrou tlačenku koupíte u řezníka, nebo si ji můžete připravit doma. Inspirujte se tímto receptem a zpracujte vepřové maso a vnitřnosti do typicky české pochoutky. S čerstvou cibulí, zakápnutá octem a s krajícem chleba to bude výborná večeře.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 955 kJ / 945 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,88 g |
| Tuky | 23,56 g |
| Vláknina | 36,85 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 595 mg |
| Sůl | 1,14 g |
| Sacharidy | 58,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobrá tlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlR0
Moje poznámka
Dobrá tlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlR0
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 47 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
výroba tlačenky,
tlacenka,
výroba tlačenky recept,
bílá tlačenka,
recept na tlačenku,
tlačenka z kolene,
recept na dobrou tlačenku,
vyborná tlačenka,
tlačenka vyroba,
co se zakalenou polévkou,
domácí výroba tlačenky,
jak dlouho tuhne tlačenka,
dobra domaci tlacenka,
výborná domácí tlačenka,
tlačenka recept,
jak vyrobit tlačenku,
jak udelat dobrou tlacenku,
co se zakaleným vývarem,
domácí bílá tlačenka,
přesolená tlačenka
Suroviny:
koleno vepřové,
plec vepřová,
jazyk vepřový,
srdce vepřové,
nožička vepřová,
cibule,
česnek,
koření nové koření,
pepř mletý,
mrkev,
petržel,
celer,
sůl,
majoránka
Komentáře (46)
Fotky jsem přidal do alba Mňamky.
http://www.toprecepty.cz/album.php?id=1424
ale pepřem nešetřil, řeknu ti
výborný recept, za který tímto děkuji
v nachcházejícím zimním období bude jeho výroba častější
na tanec už opravdu nedošlo..chyběla energie
no, ale nechvalme den před večerem..vlastně naopak
tanec bude jindy
a hned na mě: to se v tom obalu nevaří
tak nevaří
Nádhera.
možno sme sa v minulom živote už stretli, ja som bola tiež pes
ta zaslouží +1
už to tisknu..a držme mi palce, ať to dopadne..ta tvoje vyzerá ozaj bohovsky