Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťavnatá restovaná roštěná s ananasem

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

AnnaD AnnaD

Snadný

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 427 kJ /
580 kcal
Bílkoviny63,96 g
Tuky33,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 135 mg
Sodík 166 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy0,94 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hovězí roštěnou nakrájíme na co nejtenší nudličky. Nakrájíme si zázvor na nudličky, česnek na plátečky a na kolečka citronovou trávu. To všechno přidáme k masu. Krok 2: Zakápneme olivovým olejem a červeným vínem (maso bude jemnější).Osolíme a opepříme. Promícháme a necháme 20 min odležet. Krok 3: Ananas si oloupeme, rozčtvrtíme a nakrájíme na velmi tenké plátky. Krok 4: Rozpálíme si olej a dáme na 2-3 minutky orestovat maso. Až se maso zatáhne, vytáhneme ho na talíř. Krok 5: Do výpeku dáme ananas a jarní cibulku a jen krátce prohřejeme. Kdo má rád více šťávy, může podlít trochou vody. Krok 6: Nakonec přidáme zpět maso a podle chuti dosolíme a dopepříme. Podáváme s jasmínovou rýží.

Zveřejněno 12. 12. 2011

Poznámka autorky AnnaD

Pro ty, co mají rádi kombinaci sladkého a slaného a ovoce s masem. Ostatním propojené chutě nemusí sednout, ale určitě vyzkoušet. :DDD

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rMxW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rMxW

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Ale toto teda zní mňamózně :-) chutě Asie a dobré maso, to my doma můžeme <3

Máš pravdu Jani :-D ... špatně jsem to formulovala... díky za připomenutí !!! :-))

Kombinace se mi líbí, jen při nejlepší snaze nevidím plátky, ale nudličky. A to mám brýle!:-D

Konečně normální receptík - myslím s masem a proto dávám :yes::-p:-))

Tématické fráze:
hovězí s ananasem, stavnatá znojemská pečeně, hovězí nudličky s ananasem, lemon grass recepty, roštěná na víně s ananasem, orestovanný ananas, roštěná na červeném víně, roštěná na zázvoru, recepty lemon grass, recept hovězí nudličky s ananasem, hovězí roštěná na ananasu, jak orestovat s ananasem, falesna rostena se zeleninou, hovězí maso s ananasem, rošténá na červeným víně, jak orestovat ananas, maso s restovanym ananasem, receptzy s hovězí roštěnou, hovězí roštěná restovaná, restovane hovězí nudlicky

Suroviny:
roštěná hovězí, ananas, cibulka jarní, česnek, zázvor, tráva citronová, olej olivový, víno červené, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu