Suroviny
Porce: 5 větších špiček asi po 120-130 g
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 940 kJ / 1 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,00 g |
Tuky | 6,65 g |
Vláknina | 25,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 285,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žitno-pšeničné špičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2OJz
Moje poznámka
Žitno-pšeničné špičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2OJz
Nejnovější recepty
Dýně hokaido s kuřecím masem a špenátem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 37 minutami
Ostružinový cheesecake
Přidáno před 56 minutami
Jablečný závin podle Míši Landové
Přidáno před 6 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Přidáno před 8 hodinami
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno 1. 8. 2025 13:27:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďová pomazánka
dataner před 3 minutami
Oreo sushi
kucharska.kocka.cz před 23 minutami
Nadýchaný litý kynutý koláč s borůvkami
jitk.neubauerova@seznam.cz před 27 minutami
Rychlé jogurtové lívanečky
sterzova1963@seznam.cz před 36 minutami
Bublanina pro pokročilé
Michaela80 před 42 minutami
Pečený tvaroh s jablky a ořechy (vhodné pro diabetiky)
Ivyjg před 43 minutami
Výborné lasagne
honza.podhradsky@gmail.com před 1 hodinou
Babiččiny blbouny
Jindra100 před 1 hodinou
Těsto na pizzu
xLIONx před 2 hodinami
Špagety s mletým vepřovým masem
TH před 2 hodinami
Tématické fráze:
sladěnka ječmenná,
co je to sladěnka,
recept na zitno psenicny chleb,
zitno psenicne rohliky,
žitno pšeničný chléb recept,
žitno-pšeničný pečený v troubě,
pečivo z pšeničné celozrnné mouky recept,
zitno psenicne housky,
žitno pšeničné dalamánky,
zitno-psenicne na housky,
žitno pšeničné bulky,
pecivo-špičky,
špaldovo žitné housky obrázky,
psenicno zitne rohliky,
peceni s zitno celozrnne mouky,
zitno-spaldove rohliky,
jak si doma upéct rohlíčky z pseničné celozrnné mouky,
pšeničná sladěnka,
zitno psenicne pecivo,
chlebové špičky
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí,
mouka hladká,
voda,
olej,
sůl,
kmín drcený,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká
Komentáře (62)
Přidala jsem foto
Jo...a zadělávala mi pekárna a v pohodě
Moc dobré
suroviny.gastronews.cz/spaldova_mouka
Ale jinak je to samozřejmě modní hit - trend.
A našemu "Pendolínu" ještě jednou děkuju za vyzkoušení a nádherné fotky!