Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 902 kJ / 1 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,02 g |
Tuky | 103,07 g |
Vláknina | 12,99 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,75 g |
Sacharidy | 38,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dalmatské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgOR
Moje poznámka
Dalmatské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgOR
Nejnovější recepty
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 2 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 4 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 6 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 21 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 9 minutami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 2 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 2 hodinami
Salámová rychlá pomazánka
DavidVolvo před 2 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 3 hodinami
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 4 hodinami
Kuřecí čína
Cikitaka před 4 hodinami
Švestková buchta
ctomala před 5 hodinami
Tématické fráze:
dalmátské víno,
dalmátská kuchyně,
hovezi recepty,
dalmátský hovězí guláš,
dalmátské hovězí maso,
dalmátská hovězí pečeně,
salmatske hovezi,
dalmatská kuchyně recepty,
hovězí maso když ztmavne,
dalmatské čufty recept,
znojemská v pomalaci,
hovězí maso po dalmatsku,
dalmatský guláš,
recepty z hovězího,
www vyborne hovezi,
výborné hovězí,
uvarit den dopredu hovezi licka na vine,
co uvařit den dopředu,
hovězí na cesneku v pomalaci,
výborné hovězí z tlakáče
Suroviny:
hovězí zadní,
slanina anglická,
cibule,
petržel,
mrkev,
česnek,
rajče loupané,
celer řapíkatý,
švestky sušené,
víno červené,
hořčice,
olej olivový,
bobkový list,
rozmarýn,
tymián,
sůl,
cukr,
pepř
Komentáře (12)